През 2023г. фирма „Пачов“ ще участва за пета поредна година в изложението Бата Агро. Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО е най-големият форум в България за представяне на земеделска техника и всичко за селското стопанство. Селскостопанската индустрия е една от най-старите и една от най-предизвикателните. Поради различните работни среди, конструктивните и износващите се части могат да бъдат натоварени по различен начин, което води до различни видове износване. Селскостопанските машини и износващи се части се развиват бързо с по-големи нужди от съвременни стомани.
Инструментите за износване, изработени от стомани Hardox®, покрити с Duroxite®, могат да увеличат експлоатационния живот пет пъти в сравнение с конвенционалните части от борна стомана. Различните износващи се части, изработени от Hardox® или Duroxite®, издържат по-дълго и са по-леки, което води до по-малко въздействие върху околната среда.

При нас ще може да получите информация и съвети свързани с Вашата дейност. На разположение ще са представители от цялата мрежа в страната Hardox Wearparts.
Ще има експерти с които ще имате възможност за обмяна на опит.
Очакваме Ви на щанд b-36 от 15.05 до 19.05.2023г.

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment