Началото

Фирма Пачов е основана през 1997 година в град Стара Загора, един от основните икономически центрове в страната, както и основен транспортен възел на Южна България. Нашата фирма фирма специализирана в обработката на листов материал от всякакъв вид стомана.

Производствената база е модерна, с високотехнологичен машинен парк и квалифициран персонал, така че можем да изработим нестандартни и специални продукти с високо качество за кратко време.

Нашата визия

От създаването на фирма Пачов преди повече от 25 години, се стремим да предоставим високо качество в продуктите и услугите, които предлагаме. Предлагането на бързо и ефективно обслужване, когато е необходимо, винаги са били ключови елементи на фирмата.

Гъвкавият бизнес модел и способността да се адаптираме към изискванията на пазара ни помагат да отговорим на нуждите на нашите клиенти – малки и средни предприятия.

Вярваме, че най-добрите възможности възникват, когато компаниията използва иновации и технологии, различни от традиционните за индустрията.

Нашата визия е да предоставим на клиентите продукти с по-висок стандарт и да постигнем по-висока репутация в световния сектор на листообработването.

Мисия

  • Осигуряване на високо качество в обслужването и изработката.
  • Създаване на безопасна и здравословна работна среда.
  • Създаване на среда, в която може да се разкрие пълният потенциал.
  • Коректни взаимоотношения с нашите колеги, клиенти и партньори.